fredag 7 maj 2010

Skyltfönster....

Ska vi ta oss en tur! Nu har cykeln kommit fram igen , efter frågor om jag inte hade den kvar så nu står den i fönstret igen ;) Här står en samling pedistaler på rad i fönstret. Samt den lilla pottstolen som med dyna skulle bli en perfekt fåtölj till en liten människa.
Lite väskor är ju aldrig helt fel....

Butikens stora fina zinkbord är ju borta nu så det känns lite tomt....Detta är ju inte så stort.Lite interiörsbilder. Ni ser ju lite vad som finns i butiken...En ny målad byrå, den är så fin med fina beslag på...Och den bruna med sina fina änglabeslag, men den vill jag inte ha vit för den är så fin ändå....

En brun hörna har jag också i butiken, det är ju så fint att blanda upp med det vita......
Med det önskar jag er en trevlig helg Kram/Majsan....


6 kommentarer:

 1. ser jätte fina ut all. önskar jag bor i närheten och kann kommar.. kramis

  SvaraRadera
 2. vilken vacker butik med vackra saker. blir alldeles sjuk och det drar i köpsuget :-)!
  Ha en superskön helg!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Åh, det känns som jag måste ta mig en tur till Borlänge snart!

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen helt toppen ut. Hade vart kul att kunna komma och besöka någon gång. Det e ju inte varje helg man kör till Dalarna så det e väl dags för det snart:))
  Ha en härlig vecka.
  Kram, Nina

  SvaraRadera
 5. Så snyggt Majsasn!! Den bruna hörna älskar jag! Mycket vackra möbler o ting och cykeln i fönstret är verkligen iögonfallande!! Mari.

  SvaraRadera
 6. Så lyckligt lottade de är i Borlänge som har tillgång till en så fin butik! Åh, så mycket fint du har, och så snyggt du har arrangerat allt! Jag njuuuuter!
  Lisa

  SvaraRadera